У Мукачеві ремонтуватимуть об’їздні вулиці

У місті над Латорицею прийнято програму ремонту вулиць, що забезпечують об’їзд міста. Про це zakarpatpost.net повідомила Мукачівська міська рада.

Депутати затвердили програму «Покращення проїзду по вулицях, що забезпечують об’їзд м.Мукачево на 2017 рік». Загальний фінансовий ресурс програми – 24 млн., з них 22 млн. – кошти державного бюджету, 2 млн. – кошти міського бюджету. Йдеться про ремонт доріг обласного значення, які перебувають на балансі Служби автомобільних доріг в Закарпатській області. З причин багаторічного недофінансування на проведення капітальних і поточних ремонтних робіт на сьогодні експлуатаційний стан більшості доріг державного значення є незадовільним. Практично 70% цих доріг в ямах, а окремі ділянки доріг є аварійно небезпечними та потребують термінового капітального і поточного середнього ремонтів.
При цьому місто спрямовує кошти в розмірі на капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Пряшівська. 22 млн. з державного бюджету в програмі передбачено на капітальний ремонт об’їзних вулиць Мукачева.