Ужгородець переправляв за кордон нелегалів

45-річний ужгородець у листопаді минулого року був затриманий неподалік українсько-словацького кордону разом із трьома нелегалами. За фактом було розпочато розслідування, але фігурант справи переховувався від слідства. Сьогодні його затримали в Ужгороді й оголосили про підозру у вчиненні злочину, інформує zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Наприкінці листопада 2016 року прикордонники спільно з оперативниками відділу по боротьбі з торгівлею людьми закарпатської поліції затримали вночі неподалік українсько-словацького кордону в Ужгороді трьох нелегальних мігрантів разом з їхнім провідником.

Як з’ясувалося, нелегалів намагався переправити через кордон 45-річний житель Ужгорода, який раніше уже притягався до кримінальної відповідальності й був засуджений за скоєння аналогічного злочину. Іншу судимість цей чоловік має за скоєння крадіжок.

За фактом минулого року поліція розпочала кримінальне провадження. Однак фігурант справи більше трьох місяців переховувався від слідства. І от сьогодні його затримали біля одного з ринків Ужгорода працівники відділу з протидії торгівлі людьми ГУНП області спільно з оперативниками кримінальної поліції Ужгородського району.

Затриманого доставили до слідчого, який оголосив ужгородцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. За клопотанням слідчого суд обрав фігуранту справи міру запобіжного заходу – домашній арешт. Триває досудове розслідування, після завершення якого матеріали кримінального провадження буде направлено в суд.

zakarpatpost.net