В Ужгороді реєстрацію місця проживання можна оформити одразу у пологовому

Щасливі батьки перших 5 новонароджених діток сьогодні в пологовому будинку в Ужгороді отримали не тільки свідоцтва про народження малюків, а й документи про реєстрацію їхнього місця проживання.

Привітати і вручити документи та квіти в пологовий завітали міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Олександр Білак, керуючий справами виконкому Олена Макара, начальник головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач, начальник Ужгородського відділу ДРАЦС Тетяна Лендєл-Склярова і провідний спеціаліст Оксана Суржан, повідомила zakarpatpost.net Ужгородська міська рада.

Першими вітали батьків крихітного Андрійка – первістка молодої родини.

Документи отримали й інші мами, одна з них розповіла, що у неї народилася вже третя дитинка, тому дуже добре, що їй та чоловіку не доведеться витрачати час, а свідоцтво про народження та реєстрацію місця проживання можна оформити одразу у пологовому.

Начальник головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач зазначила, що послуги юстиції постійно стають ближчими і зручнішими для людей.

zakarpatpost.net