«Три кити», на яких тримається обласна влада на Закарпатті, від Москаля

23 березня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль під час зустрічі із т.в.о. голови Державної служби геології та надр України Миколою Бояркіним озвучив три головні ліберальні принципи обласної влади Закарпаття, передає zakarpatpost.net.

«Я можу назвати три кити, або ліберальні принципи, на яких ґрунтується влада на Закарпатті… По-перше, ми не критикуємо ЗМІ. І ніхто не зможе сказати, що я колись комусь дорікнув за те, що хтось там щось не так написав. Цього не було й не буде. Це плата, як пише Європейський суд, за демократію. По-друге, ми не чіпаємо ніякий бізнес. Всі глави адміністрацій попереджені. Можливо, голови сіл щось там когось… Тоді вже я проводжу із ними профілактичні бесіди. Ну, і якби це було (тиск на бізнес – ред.), то ви б про це знали… По-третє, ми припинили підбір кадрів за партійним і земляцьким принципами. Ні один виходець із Чернівецької області не працює на Закарпатті. Якщо такого знайдете, то скажете мені. А ще ми нікого не записали ні в яку партію…», – зазначив Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що сьогодні у камінному залі облдержадміністрації відбулося підписання тристороннього Меморандуму про співпрацю між Держгеонадрами, Закарпатською ОДА та Закарпатською облрадою.

zakarpatpost.net