Юні танцюристи з Мукачева стали переможцями міжнародного конкурсу

24-26 березня в Ужгороді відбувся IV фестиваль дитячо-юнацької творчості “Весняний бал”, який вже традиційно навесні збирає талановитих дітей та молодь з різних куточків України. Цього разу у фестивалі взяли участь юні таланти з Києва, Дніпра, Одеси, Львова, Кривого Рогу, Вінниці, Закарпаття та Донецької області, інформує zakarpatpost.net Мукачівська міська рада.

Вихованці зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» Мукачівського Будинку школярів (керівник О.Ткач) взяли участь у номінації «народний танець» та здобули ІІ місце в середній категорії А, І місце в середній категорії Б та І місце в змішаній віковій категорії.

Юні солісти та ансамблі студії естрадної пісні «Акорд» (керівник Н.Шлагер) зібрали цілий букет нагород в номінації «естрадний вокал»: ансамбль «Акорд Junior» – ІІ місце, ансамбль «Акорд Middle» – І місце, Борисова Андріана – І місце, старша вікова категорія, Тимошик Надія – ІІ місце, старша вікова категорія, Васько Валерія та Гомада Тетяна – І місце, середня вікова категорія А, Семагіна Валерія та Герц Аліна – І місце, молодща вікова категорія.

Вихованці хореографічного колективу «Живчики» (керівник О.Загарі) здобули ІІІ місце в змішаній віковій категорії у номінації «народний танець».

zakarpatpost.net