На Тячівщині чоловік побив до смерті знайомого

Співробітники Рахівського відділення поліції розшукали чоловіка, який вдарив ножем свого знайомого. Від отриманої травми потерпілий помер по дорозі в лікарню.

Вчора, 28 березня, ввечері на службу «102» надійшло повідомлення про те, що з смт. Великий Бичків Рахівського району карета швидкої допомоги забрала чоловіка. Він помер дорогою до Рахівської районної лікарні.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події та з’ясувала, що потерпілий разом зі своїм батьком та двома приятелями знаходився вдома. Коли до нього подзвонили, чоловік вийшов розмовляти на вулицю. Через 5 хвилин з двору почали кликати на допомогу. З будинку всі вибігли на вулицю та побачили власника дому, який був поранений та лежав на землі. Чоловік стікав кров’ю, тому присутні викликали медиків. У кареті швидкої допомоги потерпілий помер від втрати крові від рани на стегні, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Рахівського відділення поліції встановили, що тілесні ушкодження 29-річному мешканцю села Великий Бичків наніс 27-річний житель Тячівського району. Поліція розшукала підозрюваного.

За даним розпочато кримінальне провадження. Працівники поліції вирішують питання про повідомлення про підозру. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Слідчі звертаються з клопотанням до суду про взяття під варту підозрюваного.

zakarpatpost.net