Розвозити наркотики на таксі придумав мукачівський пасажир

Правоохоронці виявили у пасажира таксі близько 10 грамів марихуани, яка була розфасована в пакетики. Заборонені речі поліція вилучила та направила на дослідження, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

Сьогодні опівночі на вул. І.Франка в Мукачеві працівники роти поліції особливого призначення зупинили автомобіль служби таксі ВАЗ-21012. Підставою зупинки транспортного засобу стало те, що водій здійснюючи маневр повороту не увімкнув поворотник.

За кермом перебував 48-річний місцевий мешканець, а в салоні сидів 33-річний клієнт. Побачивши поліцію, пасажир став помітно нервувати, що відразу викликало підозру у правоохоронців, тому вони вирішили провести його поверхневий огляд. В чоловіка було виявлено пачку з-під цигарок, в якій знаходилось 7 пакетиків з речовиною, схожою на марихуану, загальна вага якої близько 10 грамів.

Наразі правоохоронці встановлюють, як саме заборонені речі потрапили до вказаного громадянина, та чи не причетний він до збуту цих речовин, адже розфасовані вони були таким чином ніби готувались до продажі.

Слідчі розпочали за даним фактом кримінальне провадження та проводять досудове розслідування.

zakarpatpost.net