На Берегівщині водій «BMW» ховав наркотики у кишені

Чоловіка зупинили працівники поліції за порушення правил дорожнього руху, однак той поводив себе досить підозріло і намагався сховати щось в кишені одягу. Під час перевірки правоохоронці вилучили у нього наркотичні речовини, інформує zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

Сьогодні, 30 березня, близько другої години ночі працівники поліції під час патрулювання помітили в с.Велика Бийгань Берегівського району автомобіль марки «BMW», який рухався з несправною правою фарою. За порушення правил дорожнього руху водія транспортного засобу було зупинено для попередження, однак той при спілкуванні з правоохоронцями почав помітно нервувати та весь час намагався щось сховати в кишенях одягу.

У працівників поліції така поведінка правопорушника викликала підозру, і тому вони провели його поверхневий огляд. З кишені штанів було вилучено поліетиленовий пакет в якому знаходилась кристалічна речовина ззовні схожа на креатин, а із кишені куртки вилучили близько 5 грам речовини схожої на первентин.

За фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Вилучені речі направлено на дослідження. Проводиться досудове розслідування.

zakarpatpost.net