Шуфрич задекларував коханку та нову спальню

Народний депутат Нестор Шуфрич 31 березня подав декларацію за 2016 рік, вказавши в ній свою нову співмешканку, а також майно, придбане в минулому році.

Про це йдеться в декларації Шуфрича в реєстрі НАПК.

Шуфрич повідомив, що в 2016 році у нього з’явилася коханка — якась Катерина Майкова, з якою вони спільно проживають, але не перебувають у шлюбі.

Депутат вніс у свою декларацію майно Майковой — земельні ділянки у Запорізькій та Київській області, гаражі, дві квартири у Харкові і дві в Києві (площа однієї квартири в столиці — 468 кв. м., куплена в 2014 році). Також Майковой належать 4 шуби, ювелірні вироби в кількості 47 штук, годинники, сумки та колекція ваз. У її власності знаходиться автомобіль Mini Cooper 2013 року випуску, пише novosti.cn.ua

Шуфрич не вказав жодних джерел доходу своєї цивільної дружини, а тільки її заощадження в сумі 87 тис. доларів.

У 2016 році Нестор Шуфрич також придбав меблі для кабінету, комоди в кількості 5 штук, (виробництво Італія), шість люстр (виробництво Іспанія), набір меблів для спальні, п’ять турецьких килимів, комплект м’яких меблів, п’ять столів італійського виробництва, три вітрини італійського виробництва.

Цікаво, що вся нова меблі і аксесуари були куплені Шуфричем в один день — 14 лютого 2016 року — в День всіх закоханих. Але Шуфрич в декларації стверджує, що вартість цих речей йому невідома.

Крім 156 тис. гривень депутатської зарплати, Шуфрич в 2016 році заробив 4,8 млн. гривень від продажу нерухомості і отримав 3,9 млн гривень в подарунок від батька. Його нова співмешканка Катерина Майкова не повідомила про які-небудь доходи.

В іншому особисте майно Шуфрича майже не змінилося. Як і в 2015, він задекларував будинок в елітному селищі Козин під Києвом, дев’ять квартир, колекції живопису і старовинного фарфору, колекції годинників і зброї, книги.

zakarpatpost.net