Мукачівські боксери вісім разів перемогли на турнірі «Кубок Галичини»

7-9 квітня у Миколаєві (Львівська область) відбувся традиційний боксерський турнір «Кубок Галичини» для юнаків 2003-2004 років народження.

Команду від Федерації боксу Закарпатської області представляли зокрема юні мукачівці, вихованці КОДЮСШ «Спартак», тренера Валерія Вишньова: 11-річні Олександр Левченко, Максим Негребов, 12-річний Степан Лучка та 14-річний Максим Сувирда.

У турнірі брали участь близько 60 юних боксерів Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської та Закарпатської областей.

Виступ мукачівців вразив всіх присутніх на змаганнях: і спортсменів, і тренерів, і суддів, і просто вболівальників та шанувальників боксу.

8 разів виходили наші хлопці у ринг і 8 разів виходили з нього переможцями. Як розповів тренер В. Вишньов : «Все почалося з найменшого, Сашка, він вийшов у ринг і менше ніж за 1 хвилину довів свою повну перевагу над суперником.

Його прикладу послідувала вся команда, і в підсумку першого дня змагань: 4 дострокових перемоги у першому раунді. Фінальний день змагань був трошки складніший, але також успішний . Наші юнаки довели свою перевагу над суперниками у напружених трьох-раундових боях, а більш досвідчені Степан і Максим продовжили тотальний розгром своїх суперників і знов закінчили бої у першому раунді, причому Максим встановив рекорд турніру : найшвидша перемога-перша атака на перших секундах бою примусила суперника з Чернівців капітулювати.
Ще один приємний для мене факт: найтехнічнішим боксером турніру визначено наймолодшого та найлегшого серед учасників Олександра Левченка. Йому вручено кубок «За кращу техніку», – зауважив В.Вишньов, повідомили
zakarpatpost.net у прес-службі Мукачівської міської ради.

zakarpatpost.net