Чи почнеться у травні третя світова війна?

Португальський містик і екстрасенс Гораціо Вильегас, який зробив у минулому кілька вдалих прогнозів, заявив, що третя світова війна неминуча.

І назвав точну дату її початку – 13 травня 2017 року, в день сторіччя явлення Діви Марії в португальському місті Фатіма. За словами Вильегаса, ядерна війна «буде спустошувати світ» протягом п’яти місяців, спричинить за собою «шок і смерть» і завершиться 13 жовтня, але «для багатьох буде занадто пізно». Португалець вважає, що знищення загрожує цілим народам.

Закарпатський мольфар живе для інших і не шукає втіх для себе

Однією з причин початку війни стане насильницька смерть президента Сирії Башара Асада. А хімічна атака в Сирії, що відбулася 4 квітня, стала, на його думку, першим провісником майбутньої війни. Також Вильегас впевнений, що в період між 13 квітня і 13 травня буде здійснено ще кілька нападів, пов’язаних з Сирією і КНДР, пишуть  «ФАКТИ».

Гораціо Вильегас, який називає себе «посланцем Бога», ще в 2015 році передбачив перемогу Дональда Трампа на президентських виборах в США. Причому заявив, що той стане людиною, який «принесе в світ третю світову війну». Він також говорив, що Трамп атакує Сирію і втягне в конфлікт Росію, Північну Корею та Китай.

zakarpatpost.net