В Ужгороді випав рожевий сніг

Цвітіння більшості сакур в Ужгороді перейшло в інший, не менш чудовий формат – місто у вихорі рожевої заметілі, вулиці вкриває «сніг» пелюсток японської вишні. Дерева квітнуть уже майже три тижні – неспішна весна розтягнула задоволення для ужгородців та численних гостей обласного центру Закарпаття трохи довше, ніж зазвичай.

Цими днями на більшості ужгородських вулиць – художники з мольбертами, які намагаються вловити особливі моменти, кольори і ракурси, щоб увічнити на полотні, закохані пари, які спеціально приїздять саме в ці дні – зробити неповторні фото, усміхнені дітки, які тішаться «теплому снігу».

І “Сакура Фест” у місті над Ужем продовжується. Сьогодні виставою ужгородських акторів завершується Всеукраїнський фестиваль камерного театрального мистецтва «Під цвітом сакури», розпочав роботу кількаденний ІІ Всеукраїнський студентський конкурс живопису «Срібний мольберт».

Завтра у “Совиному гнізді” розпочинається цікавий триденний просвітницький захід EcoDAYS, інформує zakarpatpost.net Ужгородська міська рада.

Із п’ятниці на вулиці Л. Толстого стартує вже традиційний фестиваль-ярмарок “Сонячний напій”, також у цю п’ятницю, 28 квітня, та наступну, 5 травня – півфінальні ігри Закарпатської ліги КВН.

У суботу в кафе-барі «Акваріум» (Ужгород, вул. Л.Толстого, 46) розпочнеться виставка-конкурс аранжування нано-акваріумів “Сакура в акваріумі”.

У неділю, 30 квітня,на площі Театральній – Лабораторія творчості “Зможуть усі”.

У перші два дні нового тижня, 1-2 травня, в амфітеатрі “запалить” Fire Life Fest – фестиваль вогню та шоу-програм. Далі будуть ще гран-прі зі стрибків «Стрибай під музику», міжнародний фестиваль з хіп-хоп танцю Ghetto Groove, численні велозаходи і фестиваль правильного відпочинку для всієї родини «Майся Фест».

zakarpatpost.net