Нові подробиці смертельної ДТП, в якій загинув зять нардепа, повідомили правоохоронці

Правоохоронці встановили і розшукали другу особу, яка перебувала в автомобілі, що потрапив у смертельну ДТП ввечері 26 квітня, повідомили zakarpatpost.net у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Нагадаємо, що під час трагічної аварії загинув зять депутата Верховної Ради України Роберт Борка.

Отже поліція досить швидко розшукала другого чоловіка, що був у транспортному засобі. Ним виявився мешканець міста Хуст. Однак чоловік заперечує, що перебував за кермом авто, наполягаючи, що машиною керував саме загиблий Р. Борка.

За словами нового фігуранта справи, водій під час руху не впорався з керуванням, і машину кинуло у бік. Автомобіль вдарився у металевий відбійник, через це він перекинувся і впав з мосту.

Наразі поліція допитала хустянина. Аби встановити, чи був він за кермом, проводиться експертиза ДНК. Під час аварії чоловік також отримав травми від уламків скла.

Резонансне ДТП розслідують безпосередньо правоохоронці Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

zakarpatpost.net і надалі інформуватиме своїх читачів про перебіг справи.

zakarpatpost.net