Жінка погодилася стати сурогатною мамою УЗД-обстеження шокувало всіх. ВІДЕО

Шаніс Стерді вперше почула про техніку сурогатного материнства ще підлітком. Тоді вона твердо вирішила, що в майбутньому стане допомагати подружжям, нездатним мати дітей, знайти повноцінне сімейне щастя.

Через кілька років, народивши власного сина, Шаніс все ж здійснила свою мрію. У 21 жінка стала однією з наймолодших сурогатних матерів Великобританії. А ще трохи пізніше вона встановила досить незвичайний рекорд!

Джоанна і Стів, які попросили її про допомогу, дуже сподобалися Шаніс. Жаліслива жінка твердо вирішила допомогти їм завести дитину.

Подружжя оплатило своєї благодійниці політ в спеціалізовану клініку Лос-Анджелеса, де їй імплантували ембріон. Операція завершилася успіхом!

Несподіванки підстерігали трійцю далі. Після одного з перших сеансів УЗД лікарі повідомили майбутнім батькам, що у них очікується не один малюк, а двійня. Джоанна зі Стівом миттю кинулися купувати другий комплект речей для новонароджених!

Однак Шаніс почала підозрювати, що парою близнюків справа не обмежиться. Живіт сурогатної матері, який ще недавно був зовсім невеликим, тепер зростав як на дріжджах. Дійсно, новий сюрприз виявився справжнім потрясінням для всіх!

Зрештою на світ з’явилося не двоє, а одразу троє крихіток, дві дівчинки і хлопчик. Сама вагітність протікала практично без проблем, а Джоанна і Стів завжди надавали сурогатній матері допомогу у всьому.

Сьогодні трійця діточок почувається чудово. Шаніс час від часу провідує малюків, підтримуючи з їхніми батьками тісну дружбу. Жінка щаслива, що змогла подарувати бездітним Джоанні і Стіву таке диво!

zakarpatpost.net