Бездомний хлопчик підійшов до машини, щоб попросити гроші, але те, що він побачив через вікно, довело його до сліз

Бездомні діти, які живуть на вулицях Найробі, Кенія, жебракують, щоб якось вижити. Джон Туо був один з таких!

Він стояв на світлофорі, і коли світло ставало червоним, підходив до водіїв, просячи трохи грошей. Але одного разу Джон зустрів дуже незвичайного пасажира – і ця зустріч перевернула його життя, пише interesniblog.

Її звали Гледіс. Коли Джон заглянув у вікно її автомобіля   відразу ж сторопів. Він помітив кілька великих апаратів, підключених до Гледіс.

Він запитав її, що це за апарати і чому вона підключена до них.

Вона пояснила, що у неї стався колапс легенів, і тепер їй потрібно постійно носити з собою кисневий балон і генератор. Джон, проживши все своє життя на вулиці, ніколи не бачив нічого подібного і був вражений.

Як і будь-яка дитина такого віку, Джон не міг стримати цікавості. Він продовжував ставити запитання. Виявився, що Гледіс, будучи 32 річною жінкою, вже перенесла 12 операцій, під час однієї з яких їй пошкодили зоровий нерв і вона осліпла. Джон був так зворушений її історією, що почав плакати.

Його життя було важким, але він відчував, що бувають випадки і гірше. Хлопчик запитав, що він може зробити, щоб допомогти їй. Вона взяла його за руку і запропонувала помолитися разом. Після того, як вони помолилися, Джон все ще не був задоволений. Він дістав всі гроші, які йому дали в той день, і віддав їх Гледіс. Він був упевнений, що жінці ці гроші потрібніші!

Але те, що відбулося далі, виявилося ще більш дивним.

Перехожий почув їхню розмову, сфотографував все це і поділився історією в Інтернеті.


Пост набрав шалену популярність. Тисячі людей, зворушені історією Гледіс і Джона, організували спеціальну кампанію, щоб зібрати необхідні гроші на лікування. Вдалося, в цілому, зібрати близько 80 000 доларів.

Гледіс, вдячний маленький хлопчик, чия доброта змінили її життя, вирішив подбати про Джона. Тепер хлопець буде відвідувати школу, замість того, щоб жити на вулиці: Гледіс усиновив його!

zakarpatpost.net