Мукачівський прикордонний загін відсвяткував 73-ю річницю

Цими днями, Мукачівський прикордонний загін відзначає пам’ятну дату – 73-ю річницю з дня його заснування.
На урочисті заходи з цієї нагоди було запрошено як прикордонників, що несуть службу в Мукачівському прикордонному загоні,ветеранів прикордонної служби, так і представників виконавчої влади міста і району.

Спочатку, до колег і побратимів звернувся начальник прикордонного загону, полковник Руслан Дударєв. Він привітав присутніх з таким визначним днем, побажав здоров’я, сімейного благополуччя, Божої благодаті та задоволення від військової служби. «73 роки тому, в далекому 1944-у, у такі ж весняні дні в місті Баку було утворено наш, теперішній, Мукачівський прикордонний загін. Він має славну історію, видатних керівників та працівників, і я радий, що несу службу саме тут», – наголосив Руслан Володимирович.

За проявлені заслуги під час виконання службових обов’язків та з нагоди 73-ї річниці з дня утворення прикордонного загону, керівництво нагородило почесними грамотами частину особового складу.

Згадали цього дня хвилиною мовчання і всіх тих, хто загинув під час Другої світової війни та під час проведення АТО на Сході України.

Також, зі словами вітання та подяки до прикордонників звернувся перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Андрій Данканич. У своєму виступі він згадав про славну історію закладу, подякував військовим за нелегку, але таку необхідну справу та побажав присутнім Божої благодаті, віри у себе та свою державу а також миру в родинах та в Україні.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення охорони державного кордону та з нагоди 73-ї річниці з Дня утворення Мукачівського прикордонного загону, Андрій Андрійович нагородив грамотами голови райдержадміністрації та районної ради особовий склад загону.

Також, з добрим словом та підтримкою до своїх колег звернувся колишній прикордонник, а зараз ветеран військової служби Янош Ігнат. Він згадав часи своєї служби в Мукачівському прикордонному загоні, а також привітав побратимів з таким важливим днем та побажав усім витримки, сили та наснаги в подальшому служінні рідній державі.

zakarpatpost.net