Що робив Вірастюк у Мукачеві

У Мукачеві відбувся кубок Європи зі стронгмену

Федерація стронгмену України за підтримки міського голови Андрія Балоги провела в Мукачеві етап кубку Європи зі стронгмену. Участь в змаганнях взяло дев’ятеро силачів з України, Ірану, Чехії, Словаччини, Угорщини та Польщі.

Змагання проходили у два етапи: в замку «Паланок» та в центральні частині міста. Урочисто відкрив змагання міський голова Андрій Балога, який побажав спортсменам вдачі та перемог.

Головним рефері змагань став володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. Вів змагання президент федерації стронгмену України Сергій Конюшок.

Змагалися силачі у вейт фор хай (перекидання сенд бегу 45 кг через планку); карусель Конана (утримання та перенесення ваги на дальність по колу), трек -пул (перетягування вантажівки); естафета 1 (Йок 375кг + Фермер 140кг+Сен бег 100кг / 20м), естафета 2 (Аксель 130кг+Дамбл 85кг+Лог-ліфт 140кг+Лог-ліфт 150кг) та тяга платформи на рази (тяга платформи з автівкою на ній).

Ці змагання увійдуть до телепроекту «Богатирі» на каналі «24 новини», що буде транслюватись в осінньому сезоні, повідомила zakarpatpost.net Мукачівська міськрада.

zakarpatpost.net