ТОП-5 ідей для випускного чи весільного макіяжу. ВІДЕО

П’ять перевірених модних ідей макіяжу на випускний 2017

Випускні в Україні цього року святкуватимуть 26 травня – 24 червня. А це означає, що випускний 2017 уже зовсім близько, тому треба ретельно підготувати образ для головної вечірки року для школярів та студентів. Якщо ви досі не визначилися, який макіяж вибрати на випускний – ця стаття саме для вас.

Перше за все, ваш образ повинен бути в одному стилі. Для цього перед покупкою одягу та взуття добре ознайомтеся, які існують стилі, наприклад класика, глазур чи гранж. Це допоможе обрати правильні аксесуари, макіяж та зачіску.

Канал новин 24 зібрав п’ять перевірених модних ідей макіяжу на випускний 2017.

Акцент на губи

Насичена червона помада на губах – це завжди класика вечірнього макіяжу. Такий сміливий образ чудово підійде для випускного. Ви ж хочете, щоб вся увага була прикута до вас?

У макіяж з червоними губами головне не робити інших акцентів, але не забувайте пропрацювати брови та очі.

Дивіться відео, як зробити макіяж на випускний з червоними губами:

Стрілки

Макіяж з кокетливими чорними стрілками завжди актуальний. Цей макіяж підійде для тих дівчат, які хочуть виглядати природно і елегантно.

А якщо поєднати стрілки з яскравою помадою, то образ стане більш епатажним та розкутим.

Дивіться відео, як зробити макіяж на випускний із стрілками:

Смокі-айз (smoky eyes)

Димчастий макіяж чудово підійде для випускного, адже добре промальовані очі – це також класика вечірнього макіяжу.

Перевага такого макіяжу на випускний у тому, що він підходить для будь-якої форми очей і обличчя. Класичний smoky eyes – це темні відтінки. Тому весь акцент буде на ваших очах, що додасть погляду більшої глибини.

Дивіться відео, як зробити макіяж на випускний smoky eyes:

Макіяж у ніжних тонах

Протилежність смокі-айз – макіяж у ніжних тонах. Такий романтичний образ сподобається багатьом випускницям. Цей макіяж універсальний варіант для будь-якого типу зовнішності.

Головний акцент макіяжу у ніжних тонах – це свіжа та сяюча шкіра. А секрет образу – ідеальний тон шкіри, тому не забудьте взяти у сумочку пудру.

Дивіться відео, як зробити макіяж на випускний у ніжних тонах:

Блиск

Головний косметичний продукт такого макіяжу гліттер – різнокольорові дрібненькі розсипчасті блискітки. Такий макіяж сподобається дівчатам, які не бояться експериментувати і люблять виділятися.

Маленька порада, щоб закріпити глиттер на очах, використовуєте клей для накладних вій.

Дивіться відео, як зробити макіяж на випускний з гліттером:

zakarpatpost.net