Чому по всій Україні почалися масові обшуки податківців

Обшуки проходять у справі про податкові майданчиках, пов’язаних з екс-міністром Клименко.

Правоохоронці наразі проводять в 15 обласних України операцію щодо колишніх керівників обласних управлінь Міністерства доходів і зборів, які були причетні до організації функціонування т.зв. податкових майданчиків, пов’язаних з ексміністром доходів і зборів України Олександра Клименка, повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. Про це пише UBR.

“24 травня 2016 року згідно з рішенням генпрокурора, економічний блок злочинної організації Януковича був переданий на розслідування в Головну військову прокуратуру, частина військових виробництв вже направлена ​​до суду, по екс-міністру доходів і зборів Клименко вже розпочато досудове розслідування і він вже притягнутий до кримінальної відповідальності за 3 млрд незаконно відшкодованих ПДВ.

Зараз проходить операція щодо перших керівників і їхніх заступників всіх 15 обласних управлінь міністерства доходів і зборів на той момент, так званих державних податкових адміністрацій, які були прямо причетні до організації функціонування так званих податкових майданчиків, в результаті чого держава недоотримала… 97 млрд грн “, – сказав А.Матіосу на брифінгу в аеропорту” Жуляни “(Київ) в середу.

zakarpatpost.net