Полуничні букети ужгородки підкорюють Україну

Креативна закарпатка Оксана  Шегеда знайшла себе у квітковому мистецтві.

Творча і надзвичайно неординарна ужгородка виготовляє композиції із різних продуктів, у тому числі – із м’яса, ковбас та сала. Звичайно, найбільшим попитом користуються фруктові, їх замовляють як дорослим, так і дітям.

Зараз, у сезон суниці та полуниці багато хто з краян бажає порадувати близьких ягідними шедеврами, зробленими руками майстрині.

«Полуниця у свій сезон традційно стає головним фаворитом і окрасою фруктовий букетів і бенкетних композицій. Рідко який фрукт чи інша ягода викликає стільки смакових емоцій! Вона є надзвичайно яскравою і ароматною, і у поєднанні з любими іншими фруктами створює чудові смакові поєднання, тому і займаєх своє почесне місце у фруктових букетах і бенкетних композиціях», – розповідала zakarpatpost.net пані Оксана.

Зі слів умілиці, такі букети виходять не лише гарними, але й дуже  смачними.

«Полуниця чудово поєднується смаками і стає яскравим і ароматним акцентом букетів з трояндами із ананасів і нектаринів. Саме у такій комбінації найчастіше замовляють фруктові букети. Зазвичай, замовники хочуть, щоб фруктовий букет був наповнений різноманітними смаками і фруктами. Карвінг букети ще не стали звичним і буденним явищем. Це завжди щось неординарне, цікаве і екзотичне, коли потрібно приємно вразити когось. Тому, наперно, часто замовники просять використовувати в букетах екзотичні фрукти, наприклад карвінг- манго або ананас, але обовязково доповнювати букети сезонними фруктами. Саме тому, під час сезону полуниці практично у кожній роботі я використовую цю запашну, соковиту і яскраву ягоду. А у бенкетних композиціях надзвичайно ефектно виглядає композиція повністью зроблена з полуниці прикрашена вирізьбленими карвінг квітами у вигляді букету», – наголосила ужгородка.

Справді її квіткові дива не можуть нікого залишити байдужим. Ними хочеться не тільки смакувати, алей милуватися!

zakarpatpost.net

image description