Навіщо на Закарпаття приїхав керівник Укртрансбезпеки України?

Зараз на Закарпатті перебуває з робочим візитом голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк, повідомляє zakarpatpost.net.

Наразі керівник Укртрансбезпеки оглянув пункт габаритно-вагового контролю та зустрівся з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем.

«Геннадій Москаль запевнив, що зі свого боку посприяє в облаштуванні додаткових майданчиків для габаритно-вагових комплексів. Там мають встановити освітлення, аби можна було працювати цілодобово. Адже на сьогодні у межах Закарпатської області функціонує лише один такий комплекс, і через відсутність освітлення він працює лише у денний час доби…», – зазначив Михайло Ноняк.

Голова Державної служби України з безпеки на транспорті висловив також вимогу до Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області мінімізувати всі процеси корупційного характеру та спроби провокацій щодо роботи габаритно-вагового комплексу і рейдових перевірок. «Адже такі інциденти на Закарпатті були. Тепер їх розслідує поліція», – додав Михайло Ноняк. Сьогодні чиновник також відвідає та огляне пункт видачі дозволів, зокрема на міжнародні пасажирські та вантажні перевезення.

Попри тривалу прес-конференцію далеко не на всі гострі й актуальні питання щодо проблем з транспортною сферою Закарпаття керівник профільного відомства дав відповіді. Далі буде…

zakarpatpost.net