Подробиці пограбування на мільйон в Ужгороді

Сьогодні зранку в Ужгороді на вулиці Можайського сталося пограбування. За інформацією поліції, нападник з ножем відібрав у чоловіка сумку, у якій був 1 мільйон гривень, повідомляє zakarpatpost.net.

Попередньо відомо, що пограбований чоловік – місцевий валютник. Наразі потерпілий з ножовим пораненням перебуває у лікарні. З ним працюють слідчі.

Правоохоронці кваліфікували злочин за ч. 4 ст. 187 ККУ, тобто розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах. Коли зловмисника знайдуть і доведуть його провину у суді, йому загрожує позбавлення волі на термін від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Слідчо-оперативні дії у справі тривають.

zakarpatpost.net

One thought on “Подробиці пограбування на мільйон в Ужгороді

  • 19.06.2017 at 18:40
    Permalink

    Так дійсно. Слава поліціянтам. Ганьба місцевим валютчикам. А от щось непокоїть. Це мабуть сума, яка рівна сумі украденної у секретаря держсуду. У простого секретаря, простого держсуду украдена сума такаж як і в валютчика.Працівниця суду виявила крадіжку, коли повернулась додому з роботи. Правоохоронців 32-річна потерпіла запевнила, що все вкрадене в неї зароблено чесною працею. Яку ж суму заробляють “чесною працею” чесні судді?

Comments are closed.