Сидіти стоячи або варвари серед нас. ФОТОФАКТ

Набережна Незалежності чи не найулюбленіше місце ужгородців. У погожу днину тут у тіні легендарних лип можна посидіти і подивитися на звивистий Уж. Однак можливостей саме так провести час в історичній частині Ужгорода стає все менше. Не виключено, що з часом доведеться вчитися сидіти стоячи.

Вже неодноразово zakarpatpost.net писав про те, як нівечать лавочки на набережній. Раніше могли пошкодити пару щаблів або забруднити. Сьогодні ж варвари (а інакше не назвеш) залишили від комунальної власності лише каркас.

Вочевидь, хтось мав насичені вихідні, але обрав не цивілізовану форму дозвілля. У підсумку – на Народній вкотре збили ліхтар на газоні, на набережній Незалежності понівечили лавочку.

В принципі всі звикли, що згодом зламане поремонтують, викинувши на вітер гроші громади. А потім знову якесь недолуге створіння з тієї ж громади через брак елементарного виховання й наявність купи вільного часу і дурної енергії утне якусь дурницю.

Сумно і соромно.

Сьогодні Ужем ходив чарівний чорний лелека, за яким з набережної спостерігали десятки ужгородців. Саме для таких приємних моментів колись на березі річки й встановили лавочки. Та ті, хто краси не бачать, і комфорт земляків не цінують!

zakarpatpost.net