Чому мешканець Тячівщини застрелив односельця

Співробітники управління карного розшуку спільно з спецвідділом слідчого управління області встановили особу вбивці чоловіка в урочищі «Довгий».

В понеділок, 17 липня, до поліції звернувся житель Тячівського району та повідомив, що знайшов тіло з ознаками вогнепального поранення, коли збирав гриби в урочищі “Довгий”.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що вбитий чоловік – 39-річний житель села Велика Уголька.

Співробітники управління карного розшуку спільно зі співробітниками спецвідділу слідчого управління ГУНП області та працівниками Тячівського відділу поліції встановили, що 15 липня близько 22 години 37-річний односелець загиблого під час полювання в урочищі “Довгий” вистрілив з двухствольної куркової мисливської рушниці у потерпілого. Чоловік поцілив у грудну клітку жертви.

“Сьогодні, 19 липня, йому повідомлено про підозру у вчинення ним злочину, передбаченого ст. 115 ч.1 КК України, тобто умисне вбивство. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного, слідство в даній справі триває”, – повыдомив заступник начальника слідчого управління Володимир Мага, повідомили zakarpatpost.net у відділі комунікації  поліції області.

zakarpatpost.net