Яким побачив екстрасенс Арман Цибульський Закарпаття? ВІДЕО

Циганський ясновидець Арман Цибульський, учасник української «Битви екстрасенсів» живе у Пітері. Але в Україну все одно навідується.

Більше того, він відомий тим, що до нашої держави ставиться позитивно і вважає себе аполітичним.

Цими днями він об’їхав Закарпаття і опублікував відео у себе на каналі  YouTube.

«У цьому ролику ми продовжуємо нашу подорож Західною Україною. Побачимо красу Карпат недалеко від Яремче: водоспад Гук, спробуємо пробратися на гору Говерла, побачимо водоспад Труфанець і після висунемося в місто Рахів.
Жодна людина, що має власну думку, не може бути абсолютно об’єктивною. Я в тому числі. Я неодноразово висловлював свою симпатію до України, і неодноразово критикував чинну владу в Росії, тому не можу залишатися абсолютно об’єктивним у своїх роликах. Але про мене точно не можна сказати, що я роблю брехливі відео. Все тому, що я говорю навіть про ті нечисленні негативні моменти, які мають місце бути. А вони все-таки іноді трапляються. Ось і наш гід по Яремче і навколишніх пам’яток зізнався: “До російських номерів ставляться погано. Якщо ви залишите автомобіль не під камерами від нього може залишитися купка металу”. Зауважу, що його думка теж не може бути абсолютно об’єктивною, адже я вже неодноразово залишав автомобіль “не під камерами” і він все ще цілий», –  зазначив він у дописі, що супроводжує відео.

zakarpatpost.net