Як співак Ivan NAVI відпочиває в Карпатах

Співак Ivan NAVI неодноразово зізнавався, що мріє про відпочинок у Карпатах. Цього тижня бажання артиста здійснилось.Після open air концерту в рамках Дня Міста Славське, який зібрав більше 15 тис. людей на галявині в Карпатах, артист влаштував собі відпочинок в горах.

Ivan NAVI не розповідав, де зупинився разом з командою. Однак прихильниці все ж впізнали по фотографіях артиста в Instagram відпочинковий комплекс. Наступного дня залишили йому любовне послання перед входом у будинок, а на двері прикріпили величезне серце. Фани із Закарпаття привезли йому прапор України, на якому написали ім’я артиста.

Сам співак в Instagram поділився щирим захопленням від подарунку і зізнався, що тепер на концерти обов’язково возитиме його з собою.

“Одні з найвідданіших моїх фанів із #Закарпаття. Я бачив прапор вчора зі сцени. Дякую за підтримку і натхнення! Тепер зі мною буде ще один талісман”, – написав Ivan NAVI під фото.

Нещодавно у Херсоні дівчата зустріли співака з короваєм, а також подарували власноруч намальований портрет. Цього разу артист теж зробив фанам подарунок – найактивнішим подарував першу кепку з власної серії бейсболок #IN.

Під час невеликої відпустки Ivan NAVI вирушив на одну з найвищих точок Карпат – гору Захар Беркут.

Автор: Instagram

“Коли майже летиш між горами. Літом – це зовсім інші відчуття, ніж зимою”, – написав артист.

Автор:Прес-служба