77-річну жінку онук порізав ножем та добив цеглиною

В селищі Андріївка Балаклійськго району на Харківщини у власному дворі знайшли убитою 77-річну жінку.

Її убив 21-річний онук. Викрити його допомогла працівниця прийому металобрухту. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“21-річний чоловік здав до пункту прийому металобрухту автомобіль. При цьому не мав жодних документів на нього. Поводив себе дивно — поспішав та помітно нервувався. Тож працівниця пункту вирішила затримати хлопця до приїзду поліції. На місці було встановлено особу чоловіка. Ним виявився мешканець міста Донець. Повідомив, що автомобіль йому дала рідна бабуся. Під час перевірки отриманих свідчень, дільничний і знайшов закривавлене тіло жінки”, – повідомили правоохоронці.

Підозра одразу впала на онука. Він ніде не працює та має кілька судимостей. Двері до будинку пошкоджені не були. Також були відсутні сліди боротьби. Зі слів сусідів, пенсіонерка була дуже обережною та не відчиняла двері незнайомим, пише gazeta.ua.

“З’ясувалося, спочатку онук вимагав, аби бабуся відділа йому гроші і кілька разів вдарив її ножем. Попри усі погрози жінка відмовила йому, за що отримала удари цеглиною по голові. Після вбивства бабусі онук забрав з будинку 2300 гривень, мобільний телефон та авто, яке здав на металобрухт”, – додають у поліції.

Зловмисника затримали. За фактом убивства, розбою, крадіжки та викрадення авто проти нього відкрито кримінальне провадження.

zakarpatpost.net