Як однокімнатну квартиру жінка перетворила на палац

Аеліта зробила із своєї квартири палац. Для втілення свого задуму її не зупинили навіть скромні розміри житла – 36 кв. м Вона облаштувала його в стилі бароко. Цей стиль любить просторі приміщення, так як об’ємні меблі візуально зменшують простір. За цим інтер’єром складно доглядати: за п’ять хвилин пил не протреш.

Ремонт робив батько дівчини, надихаючись Ермітажем і Версалем. Меблі замовлялася по каталогу з Італії, пише gazeta.ua.

“На них потрібно тільки дивитися і дбайливо доглядати. У побутовому плані ці меблі не дуже зручні. Через те, що я дуже трепетно ​​ставлюся до чистоти в будинку. Тим, кому важлива простота в прибиранні, потрібно вибирати інший стиль та інші меблі.

Інтер’єр, в якому я зараз живу, – це справжня казка для дівчини. Для однієї людини такої площі і місць зберігання цілком достатньо, але для життя з чоловіком і дітьми така обстановка може бути непотрібною”, – каже Аеліта.

Спальня прихована за напівпрозорими шторами і являє собою невеликий будуар з ліжком і жіночим туалетним столиком. Аеліта каже, що це одне з найзатишніших місць в її квартирі.

Власниця житла зізнається, що вона – перфекціоніст, і кожна річ в її будинку лежить строго на призначеному для неї місці.

zakarpatpost.net