На ринках Мукачева свинину купити не можна

У Мукачеві комісія заборонила на всіх ринках торгівлю живими свиньми та продуктами зі свинини домашнього виробництва

Сьогодні у виконавчому комітеті Мукачівської міської ради відбулося термінове засідання комісії ТЕБ та НС. Міський голова Андрій Балога- голова комісії ТЕБ та НС оголосив порядок денний засідання.

Про це zakarpatpost.net інформує прес-служба Мукачівської міської ради.

Про ситуацію із захворюванням на африканську чуму свиней на території області проінформувала начальник Мукачівського управління Держпродспоживслужби Ладварі Садварі У роботі засіданні комісії взяв участь представник Держпродспоживслужби України Дмитро Мороз, який повідомив про ситуацію із захворюванням на африканську чуму свиней у Мукачівському районі та протиепізоотичні заходи, які проводяться у селах В.Коропець та Павшино.

За результатами засідання комісії ТЕБ та НС прийнято рішення:

-заборонити торгівлю на всіх ринках міста Мукачева живими свиньми та продуктами зі свинини домашнього виробництва, крім отриманих на переробних підприємствах, які мають експлуатаційний дозвіл, за наявності супровідних ветеринарних документів;

– створити оперативну групу по перевірці виконання рішення комісії ТЕБ та НС щодо заборонити торгівлі на ринках міста Мукачева живими свиньми та продуктами зі свинини домашнього виробництва.

zakarpatpost.net