Чому іспанського кабальєро підманула-підвела третя поспіль українська дівчина

Вона так не прийшла. Вона — це вже третя українка, яка не з’явилася на побачення до мого іспанського кабальєро. Підманула-підвела, як у пісні. Натомість на званий обід в ресторані прийшла я, адже мала перекладати весь цей процес сватання на Гончарівці. Моя присутність його дещо розрадила, про всяк випадок він попросив мене ще раз написати їй листа, раптом його повідомлення десь загубилися і вона десь чекає на нього. Дзвінок в його готель також не виявив від неї жодних повідомлень. Все, операція “Пошук української дружини 1” закінчилася провалом.

Проте завзятий жених-невдаха не розгубився і взявся випробовувати своє мистецтво спокуси на мені. Мене він, звісно, не вибирав із сотень сексуальних фотокарток на сайті знайомств, не писав мені зворушливих листів, декларуючи свої серйозні наміри щодо створення сім’ї з чарівною українською леді, та й взагалі я старша за дівчину, на яку він чекав сьогодні, хоч майже на тридцять років молодша за нього.

Отже, практичний жених подумав, що на безбаб’ї краще харчами не перебирати, тому мені довелося вислухати історію його трьох попередніх шлюбів, проблем із дорослими дітьми, філософію життя й ведення бізнесу й, звичайно, почути, що він ще ого-го який міцний і збирається жити-не тужити ще ого-го як довго.

Ну, щодо міцності між нами, дівчатами, скажу так: з віагрою зараз і сосиска чоловік, головне, не перебрати дози, а то сердечко може не витримати, повідомляє ТСН.

По-тихеньку чоловік зрозумів, що я — не його цільова аудиторія, що одружитися зі мною тут і зараз йому не вдасться, тому почав мене просити порадити йому, як все ж таки причарувати українську панянку, бо йому відомий тільки універсальний метод спокуси під назвою кредитна картка. Але ті дівчата, що за гроші, його не цікавлять.

Щодо міцності між нами, дівчатами, скажу так: з віагрою зараз і сосиска чоловік, головне, не перебрати дози, а то сердечко може не витримати

Чесно кажучи, за гроші щось знайти було б простіше, ніж отак взяти і знайти дружину. Тому перед оголошенням списку довелося подумати, бо ж я не ношу при собі перелік якостей та дій, які має виконати заморський Дон Кіхот, аби здобути прихильність української Дульсінеї. Сама я пікапом не промишляю, а на класичні методи спокуси мої таргани можуть ніяк не реагувати, але все ж таки спробую зробити узагальнення, бо мій візаві збирається ще раз приїхати в Україну вже повністю підготованим та принагідно озброєним для вдалого шлюбування.

Почнемо з того, як правильно обирати українську дружину, а потім вже поговоримо про те, як її спокушати.

По-перше, Дон Кіхоти, оцінюйте себе реалістично! Якщо вам далеко за шістдесят, то розраховувати, що вами зацікавиться дівчина двадцять плюс, щонайменш, необачно. Так, ви плаваєте в басейні, ще багато ходите пішки, можете навіть їй влаштувати бурхливу ніч кохання, але якщо до вас прихильно ставиться двадцятирічна панянка, то, скоріш за все, її цікавить виключно ваша кредитна картка. Тобто процес розводу папіка почнеться ще до того, як ви покажете їй весь свій репертуар Камасутри, відшліфований кількома десятирічками безупинного сексу.

Обирайте собі бабу-ягідку, сорок п’ять плюс у хорошому стані. У неї вже і діти підросли, і знається вона на тому, що почому в цьому житті. Саме вона може дійсно стати вам зразковою господинею й належним чином поставиться до ваших серйозних намірів. Буде вам варити смачні борщі, ще й у бізнесі стане у нагоді. А якщо ваша пані із західної України, то вона ще й вас шануватиме при цьому, бо ми тут у центрі, скажу вам по секрету, трошки балувані, інфіковані фемінізмом.

Якщо ви вагаєтесь і ще не обрали заочно свою другу половинку за допомогою листування гугл-перекладачем, то раджу зустрітися з кількома кандидатками, хай ваше серце тьохне до тієї самої. Не нехтуйте резервними кандидатками, адже не всі вміють добре користуватися фотошопом і на вас однозначно чекатиме якийсь сюрприз.

Спробуйте отримати номер телефону, “Вайбер” чи “Скайп”. Їхати до України без конкретики ризиковано. День і місце зустрічі також призначайте заздалегідь. Порядок денний у вас має бути чітко розписаний (не забувайте про резерв). Хай пані сама призначить зустріч, де їй зручно, бо коли ви запрошуєте її в готель, додаючи, що зупинилися в номері такому-то, то пані може цілком справедливо обуритися і не прийти на побачення. Що й сталося з моїм візаві, але докумекав він це занадто пізно.

zakarpatpost.net