Як знайти роботу в Ужгороді? Як легко знайти працівників?

Шукаєте роботу або працівників в Ужгороді або області? Незамінним помічником у цьому є газета «Робота та навчання».

Газета «Робота та навчання» є спеціалізованим виданням, яке допоможе для вашої фірми, закладу або організації знайти кваліфікований персонал, фахівців різних спеціальностей, адже щотижня газету купують тисячі людей, які шукають роботу, або хочуть навчатися. Як відомо, кваліфікований і досвідчений персонал – запорука успіху будь-якого підприємства.

А для тих, кому потрібна робота, щотижня в газеті є найбільша кількість вакансій в Закарпатті, що надає можливість обрати саме ту роботу, яку шукаєте. Ви просто купуєте газету і обираєте те, що вам підходить. Абсолютно безкоштовно.

«Робота та навчання» — це спеціалізоване видання, яке допомагає знайти як роботу, так і працівників, причому – не тільки у нас.  Серед  актуальних оголошень є пропозиції як із Закарпаття, інших областей  України, так із-за кордону. На сторінках видання містяться оголошення про пошук та пропозиції роботи.

Газета «Робота та навчання»

Також пропонуємо унікальні можливості для тих, кому потрібні працівники — приймаємо оголошення та рекламу одночасно у три провідні закарпатські газети: «Закарпатські оголошення»,  «Наш Ужгород» і «Робота та навчання»».  Адже це – дуже зручно та вигідно!

Із питань розміщення реклами та оголошень звертайтеся:

м. Ужгород, пл.  Корятовича, 2.

Телефони: 61-99-99, (050) 222-50-50, (097) 9-800-800

E-mail: zo@ogoloshennya.net

Завжди раді Вам допомогти!

 zakarpatpost.net