Хто ламає лавиці та смітники біля головного осередку культури Закарпаття

Закарпатський обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв є головним осередком культури нашого краю. Там відбуваються концерти та вистави як місцевих артистів, так і зіркових гостей із інших куточків держави.

Він мав би бути ідеальним, адже фактично є обличчям не тільки Ужгорода, але й області . За тим, у якому він стані,  у гостей складається враження про Ужгород та область.

Не будемо говорити про те, що споруда давно потребує оновлення, модернізації, фасад – підсвічення, а ділянка довкола будівлі – повної реконструкції. Для цього, звісно, потрібні  серйозні кошти.

Однак прикро, що ті кілька лавиць, які є біля театру, хтось ламає. А, можливо, комусь хочеться присісти перед виставою чи концентром… але скоро зовсім не буде на що.

Це стосується й смітників. Хоч вони і старі та бетонні, хоч і давно потребують заміни, але це не означає, що їх потрібно руйнувати. Ми ж не хочемо, аби головний заклад культури Закарпаття був схожим на римський Колізей… тим більше, що театру не 2 тисячі років.

zakarpatpost.net