Чому відтепер ужгородці почнуть кохатися більше?

До Дня міста в Ужгороді з’явиться Камінь кохання.

Встановлять його на подвір’ї відділу РАЦСу на вул.Небесної Сотні.

Привезли камінь із Кани (Ізраїль) і багато людей вірять, якщо помолитися й доторкнутися до нього, то сімейні узи та кохання стануть ще сильнішими.

«Камінь Кохання – це Камінь з невеликого містечка в Галілеї, де Ісус здійснив своє перше диво – перетворив воду у весільне вино, і ним благословив молоду пару. Цей камінь буде встановлено у вигляді пам’ятника, біля якого закохані будуть призначати зустрічі, освідчуватися в коханні та фотографуватися в день весілля”, – розповів zakarpatpost.net  відомий у краї туризмознавець Федір Шандор.

Слід зазначити, що Ужгород давно вважається містом кохання. Чого вартий тільки обвішаний замками пішохідний міст, а скільки романтики випромінює старовинний Ужгородський замок і скільки з ним пов’язано цікавих легенд.

У місті є навіть пам’ятник закоханій парі – Ілоні Зріні та Імре Текелі, торкнутись до якого до нас приїжджають навіть туристи, які вірять, що скульптура зміцнює почуття.

Утім камені кохання є і в інших українських містах, навіть у сусідньому Берегові, де його встановили ще в 2013 році. А в Кам’янці-Подільському та Івано-Франківську подібне диво з’явилося ще в 2010-му.

Тож відтепер ужгородці почнуть кохатися ще більше.

До речі, на Закарпатті найбільша служба знайомств є в газеті «Закарпатські оголошення».

У рубриці «Клуб знайомств» більше десятиліття друкуються оголошення про знайомства, пошук партнера, які можна подати абсолютно безкоштовно.

Деталі шукайте у газеті «Закарпатські оголошення».

zakarpatpost.net