Ужгородський військкомат оголошує набір

Ужгородський об’єднаний міський військовий комісаріат проводить відбір кандидатів до підрозділів територіальної оборони для проходження навчальних зборів.

Збори пройдуть з 19 по 28 жовтня 2017 року.

Якщо ти свідомий громадянин та патріот своєї держави і краю, хочеш здобути необхідні навички для захисту своєї родини, до 18 жовтня прийди до Ужгородського ОМВК та запишись до підрозділу територіальної оборони!

Під час проходження навчальних зборів держава надасть тобі продовольче, речове та медичне забезпечення.

Проводитимуться навчальні заняття з тактичної підготовки, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки та фізичної підготовки резервістів.

Також усім резервістами, які призиваються на навчальні збори, включно з часом проїзду до місця їх проведення і назад, зберігаються місце роботи, займана посада та середня заробітна плата на підприємстві. Крім того резервісту територіального резерву гарантуються грошова виплата добових за 10 навчальних днів в розмірі: солдати – 120 грн; сержанти – 180 грн; прапорщики – 210 грн; молодший офіцерський склад – 210 грн; старший офіцерський склад – 240; одноразове грошове заохочення безробітним – 418 грн.; середня заробітна плата офіційно працюючим (за місцем роботи), але не менше 1067 грн.

Не будь байдужим до своєї батьківщини, тільки разом ми захистимо та         збережемо нашу Україну та Закарпатський край!

zakarpatpost.net