На Закарпатті знахабнілі мисливці стріляють у житлових кварталах. ВІДЕО

Нещодавно zakarpatpost.net повідомляв про те, що в житловому масиві в Хусті, поблизу Водоканалу, мисливці стріляли качок. Постріли лунали серед білого дня у той час, коли поруч бавились діти.

На місце пригоди місцеві мешканці викликали поліцію. Проте до прибуття правоохоронців горе-мисливці зникли. І все ж наразі поліції відомо, хто стріляв.

А днями тривожний сигнал поступив із Ізи.

Справа в тому, що наразі відкрито сезон полювання на фазанів і мисливці знову активізувалися.

Так само вони стріляли в житловому масиві.

Про це повідомив місцевий мешканець Дмитро Довганич.

«Було близько 17.00. Біля нашого будинку в с. Іза на вул. Нанківська, 87 стріляли! Там проживає 18 сімей. У багатьох є діти. Після того як я почув 5-7 вистрілів, вибіг з гаража, побачив ошарашеного друга (з немовлям у візочку), гукнув йому: «Викликай поліцію!» Він повідомив, що з даху дубинку посипався шифер. На балконі верхнього поверху стояло щекількасусідів, які повідомили, що мисливців семеро. Я побіг за телефоном. Стрільці почали втікати. Я їх навздогнав вже серед поля. Вирвавши від телефон головний із них почав мені погрожувати. Дискусія була довгою… Я їм пояснив, що в нас є малі діти, які можуть гратися на полі біля будинку! Вони ж відповіли мені, що на цю землю я не маю права, це їхні угіддя», – зазначив чоловік.

Поліція приїхала через 45 хвилин. На той час мисливців уже ннебуло. За словами пана Дмитра, єгар йому погрожував.

Слід зазначити, що на Хустщині мисливці знахабніли до такої міри, що дозволяють собі вступати в конфлікти з місцевим населенням, навіть можуть відгамселити тих, хто їм не подобається. Про один із таких випадків, в урочищі Глибоке села Нанково, раніше писала газета «Наш Хуст». Тоді єгер із сільським депутатом та групою прибічників побили іншу групу мисливців так, що одному з них мало не вибили око та поламали ребра.

І це при тому, що цієї весни у селі Поточок мисливець поранив із рушниці дев’ятирічного хлопчика.

Сайт zakarpatpost.net закликає правоохоронців звернути увагу на діяльність Хустського УТМР і вжити відповідних заходів щодо безкарності вчинків, які останнім часом скоюють мисливці на території міста Хуст та району.

zakarpatpost.net

Вибачте, будуть помилки.Щойно, ьіля 17.00 біля нашого будинку с. Іза, вул. Нанківська, 87 оці "люди" стріляли!!!!В будинку проживає 18 сімей. У багатьох є діти.Після того як я почув багато (5-7) вистрілів водночас я вибіг з гаража, побачив ошарашеного друга(з немовлям в калясці), крикнув йому – 'визивай ментів'!Він скащав що з криші будинку посипався шіфер.Ще пара сусідів стояли на балконі верхнього етажа і кричали що їх семеро!Я побіг за телефоном.Стрільці почали тікати.Я їх навздогнав вже далі на полі.Далі вілєдео.Вирвавши в мене телефон головний ( казав що фамілія Кемінь) почав мені погрожувати.Дискусія була довгою…Я їм об'ясняв що в нас є малі діти які можуть гратися на полі біля будинку!Вони казали що ми не маємо права на цю землю, це їх угіддя…Йому звонили багато разів доки ми кричали.Видно з міліції.Менти приїхали……через 45 хв.Коли ми вже розійшлися."Єгерь" погрожував що буде сидіти на полі біля дома, і ……..

Posted by Діма Довганич on Sonntag, 1. Oktober 2017