Що означають нові знаки на пішохідному мості в Ужгороді?

Креативні знаки на пішохідному мості в Ужгороді викликали вдоволену посмішку серед багатьох місцевих мешканців.

Справа в тому, в  жовтні минулого року з двох боків пішохідного мосту з’явилися нові знаки, які сповіщають містян про те, що рух на двоколісному транспорті заборонено.

Тоді громадськість зреагувала на новацію дуже негативно.

Ужгородці протягом цілого року нехтували забороною, а днями врешті-решт придумали, як оригінально вирішити питання зі знаками.

Отже, з одного боку на «велосипед» було наклеєно людський силует, біля якого  розлітаються долари, а з іншого – два силуети з мобільними телефонами у руках.

 Насправді автори, скоріш за все, мали на увазі, що прости гроші на мості та розмовляти по телефону заборонено, аби не зіштовхнутися іншими і не створити аварійну ситуацію.

Але веселі ужгородці трактують знаки ужгородці теж оригінально. Одні кажуть, що перший із них  означає, що жебракам можна подавати лише валюту, інші, що там потрібно шукати скарби, ще хтось, що містом не можна ходити напідпитку, бо можна залишитись без грошей. Щодо іншого, то версій теж чимало. Головні з них: через міст треба рухатися з навігатором у руках, а також, що розмовляти по телефону на мості не можна.

Дійсно, наші краяни – люди винахідливі, адже навіть питання, які їх не влаштовують вміють вирішувати з гумором.

zakarpatpost.net