Романтика на підвісному мості в Ужгороді

Любов надихає на непередбачувані вчинки, любов творить дива, любов допомагає зробити цей світ кращим.

Як чудово бачити в очах людей іскри запалу, спостерігати за родинами, у яких панує всепереможна сила кохання. Дивний випадок трапився днями неподалік Боздоського парку. На підвісному мості самотньо грав на своєму інструменті саксофоніст. Тих, хто проходив поруч, дивувало, чому він прилаштувався саме тут, а не десь на Корзо, як більшість вуличних музикантів. Тим більше що чоловік не збирав гроші за те, що дарував оточуючим хороший настрій. Він просто насолоджувався мелодією.

Так тривало хвилин десять. Потім неподалік з’явилася жінка з дочкою та чоловіком. Вони під’їхали на автомобілі і пішли прогулятися у бік парку. Коли вже родина була майже поруч із саксофоністом, до незнайомки із протилежного боку мосту підбіг хлопчик із  в’язанкою різнокольорових  повітряних кульок та величезним букетом хризантем і вручив їх жінці.

На цю сім’ю він разом із музикантом чекав заздалегідь. Виявилося, саме в такий оригінальний спосіб чоловік вирішив привітати дружину з днем народження. До події він готувався і зробив для близької людини незабутній та дуже приємний сюрприз. Як же гарно, коли з часом почуття не гаснуть, а навпаки – спалахують із усе більшою силою.

Як романтично і незвично вітати дорогих серцю людей не традиційним букетом троянд, шоколадкою або шампанським, а саме так – із родзинкою. Такі вчинки заслуговують на особливу повагу і свідчать про те, що любов не вмирає. Адже за сірою завісою щоденних турбот ми часто не помічаємо, що іншим потрібно більше уваги та ніжності.

Відрадно, що зараз таких відчайдухів, які освідчуються у коханні, роблять пропозиції,   вітають рідних нестандартно, стає все більше. Тож будьте щедрими на любов, дивуйте коханих і даруйте близьким людям свята навіть у будні.

Іван ДУХНОВИЧ, газета «Наш Ужгород», ексклюзивно для zakarpatpost.net