Олексій Юрченко: у живе тіло має поступати жива їжа!

Багато років назад  Олексій Юрченко переїхав зі своєю сім̕ єю жити з  Черкас на природу.

Вони навчилися обробляти землю, спілкуватися з нею, товаришувати. Олексій говорить, що земля дарує, родить і прощає, вона є великою силою! Окрім цього, коли  тіло знаходиться у природніх умовах, воно отримує   можливість як наповнитися енергією, так і віддати непотрібне. Через землю та сонце до організму потрапляють усі накопичені природою ресурси.

Моє знайомство з сім̕ єю Тетяни та Олексія Юрченків відбулося ще влітку 2016-го. Тоді на хуторі Буда, Чигиринського району, Льоша показував, як вимішувати глину та ліпити еко хату, а Тетяна пригощала зеленим коктейлем, сирим борщем, сирим паштетом з горіхів, хлібом без дріжджів та ще багато чим смачним та корисним та поживним, пише ksinch.blogspot.com.

Сьогодні я хочу поділитися з вами порадами Олексія щодо здорового харчування:

«Зараз більшість людей знаходяться у штучних умовах: живуть у мертвих будівлях, носять мертвий одяг… До того ж, вживають занадто багато  обробленої їжі. Смакові відчуття стають переобтяжені  штучними смаками – жареним, вареним, копченим.
Здоров̕ я людини складається з трьох компонентів: здорове харчування, здорове мислення та здорова поведінка.

Що таке здорове харчування?

Багато зелені.

Зелень має набагато більше сили, ніж ягоди та фрукти. У 3-4 листочках малини вітамінів та мікроелементів більше, ніж у 200 г цих же ягід. Якщо вживати зелень, то функції організму  відновлюються.

Що пити?

Коли наша сім̕ я прокидається, перше, що ми вживаємо – це «домашній лимонад», або вода, настояна  на сушених фруктах.

Домашній лимонд – це вода з додаванням яблучного оцту та меду. Такий  напій очищує кишковик від плівки та налету . Яблучний оцет утворює в організмі людини луг, а отже нейтралізує кислоту. Це означає, що в організмі гальмується механізм старіння (реакція окислення).

Нейтралізувати кислоту означає загальмувати в організмі механізми старіння (реакцію окислення)

Узвар – сушена малина, смородина, яблука, шовковиця, настояні на воді кімнатної температури.  Ми ніколи не варимо сушку, а заливаємо щовечора  водою і  даємо настоятися до ранку. Усі фрукти зберігають ензими.

Чай та вода.

Вода, яка потрапляє в організм людини теж має бути живою. При нагріванні води до +42 С° вона втрачає ензими, а при +72 С° стає мертвою. Тому чай теж варто настоювати на теплій чи навіть холодній воді. Дуже корисно ставити настоюватися на сонце (на 2-3 години) чи під світло зірок.  Усе навколо  – взаємопов̕ язане, тому дайте можливість настою набратися цілющої інформації.

Що їсти?

Ми їмо по сезону, відповідно до природніх циклів. Овочі та фрукти, які виросли «десь» не дадуть користі.  Так само, як і продукти з теплиць. Вони накопили енергію землі але не накопили енергію сонячного світу. Така їжа не збалансована. Її можна порівняти з людиною, яка має багато практичного досвіду, але не користується розумом, багато чого робить , але «КПД» низьке.

Їжа несе в собі інформацію та  передає її людини.

Зараз весна. Організм перезавантажується, переходить від зимової їжі до пробудження, відкриття.  Іде очищення. Ми вживаємо «трійчатку»  (полин, піжма, гвоздика).

Коктейлі.

Це шикарний фруктовий десерт, яким можна пригощати друзів.
Основа будь-якого коктейлю – щось солодке (фрукти, сушка,  мед, родзинки), щось кисле (клюква, лимон, яблуко, щавель), наповнювач (напр.гарбуз), зелень.
Варіантів поєднання компонентів – безліч.  Усе змішати у блендері та додати води.

Природньої їжі насправді багато. Люди просто її не помічають. Вона змістовна і несе нам легкість, бадьорість, активність.

Пророщене зерно.

Якщо  вживати борошно – насичуєшся сплячим станом. Так ми і живемо – трохи спимо. Не придивляємося, як  ходимо, що кажемо, що  їмо…

Кожне зерно несе у собі зародок життя.

Коли  зерно проростає, воно стає  живою їжею. Сплячі крохмалі переходять у стан вітамінів, мікроелементів. Росточок має бути не більше 1.5 мм. У ньому – найкращий потенціал. Потрапляючи в організм, він навіть виділяє отруту, яка вбиває шкідників».

zakarpatpost.net