Головне за тиждень на Закарпатті: протести, бійки, смерть немовляти, вбивство підприємця

Закарпатці відправилися до столиці, аби взяти участь у акції протесту.

На пункті пропуску «Тиса» на виїзд з України затримали легковий автомобіль ««Skoda Octavia», 2013 року випуску, під керуванням нашого співвітчизника. Під час перевірки документів виявилося, що  легковик  було викрадено у Словаччині.

На свято Покрови на Мукачівщині у селі Макарьово відбулася масова бійка за участі близько 40 осіб. Затіяли бійку підлітки, але до неї долучилися й дорослі з палками. Близько 20 осіб отримали травми та ушкодження.

Поліцейські отримали повідомлення медиків про те, що до Тячівської районної лікарні доставлено породіллю  з кровотечею. Як з’ясували правоохоронці, у жінки передчасно почалися пологи, і вона самостійно вдома народила дитину. Немовля померло одразу після народження. Оскільки на тілі немовляти знайдено певні ознаки тілесних ушкоджень, слідчі з’ясовують, чи причиною смерті дитини стали тяжкі пологи, чи інші причини.

У Мукачівському прикордонному загоні стверджують, що на Закарпатті більше немає “приватного” кордону. Як повідомили у Держприкордонслужбі, нині на всіх ділянках кордону судові рішення на користь держави ухвалено стосовно 51 ділянки. На розгляді у судах перебуває ще майже 70 таких справ.

16 жовтня близько 10:00 у власному кабінеті було застрелено гендиректора взуттєвої фабрики Андраніка Нікогосяна. Прибулі на місце події поліцейські з’ясували, що у двох ужгородських підприємців почався конфлікт, під час якого один з них дістав вогнепальну зброю і кілька разів вистрілив у потерпілого. В результаті стрілянини гендиректор підприємства помер на місці.

Районний суд на Закарпатті очолив чоловік, який п’яним вчинив смертельне ДТП. Мова йде про Віктора Абрамовича, який у 2014-му вчинив смертельну дорожню аварію на трасі Київ-Чоп, став главою Перечинського районного суду.