АНОНС. Страшна трагедія закарпатської родини

Чоловік сільської  відьми помер. Бути недоброму, – казали люди

Живу я на Мукачівщині. Село в нас невелике і кожен кожного знає. Люди живуть по-різному: хтось кінці з кінцями не може зв’язати, а хтось добре ґаздує, має господарство,  ще й іншим допомагає. Усе залежить від того, хто до чого прагне. Проте часом трапляється, що цілком благополучна родина втрачає все і опиняється за межею виживання. На перший погляд таке здається нелогічним,  але такий випадок був у нашому селі.

Обкладинка свіжого номера газети «Екстра Закарпаття».

Переїхала до нас із Міжгірщини одна хороша сім’я. Люди були добрі, щирі і привітні, швидко знайшли друзів, їх любили і шанували всі. Василь та Руслана виховували двох діточок. Старший Степан саме пішов до першого класу, а за меншим Петриком доглядала вдома турботлива мама. Родина Денисенів для багатьох із нас слугувала взірцем. У вихідні Василь багато часу проводить із синами, бавився з ними на свіжому повітрі, або всі разом ходили на гриби. На роботу чоловік їздив у Мукачево, тож у будні додому повертався пізно.

Поступово сім’я прижилася, розжилася і Денисенки добудували хату, яку придбали, адже купили вони лише корпус будівлі і на початку тулилися в одній кімнаті всі четверо.

Невдовзі Василь поїхав на два роки на заробітки, заробив грошей  відкрив у нашому селі магазин. На той час уже Петрик став школярем і в Руслани з’явився час для бізнесу.

Тоді родину  в нас ще більше заповажали.

«Дивіться, які молоді, а які молодці. Навіть не наші, а в селі змогли магазин зробити. Його давно треба було. Тепер за багатьма продуктами до міста не треба їздити»,- казали старі люди, яким поїхати до Мукачева було справою відповідальною, до якої вони готувалися кілька днів.

Поступово статки в наших нових односельців зростали, тож вони спромоглися ще й кафе відкрити.

Там завжди було гамірно, клієнтів – сила-силенна, особливо у вихідні. Навіть із інших районів до кав’ярні Денисенків їздили – дуже вже смачно їхні кухарі готували.

Як помстилася відьма чоловікові, що сталося з новою хатою родини та дружиною Василя, читайте у газеті «Екстра Закарпаття» №11. Купуйте газету «Екстра Закарпаття» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті. Передплатний індекс: 86230.

zakarpatpost.net