Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 4 листопада

День на Закарпатті пройшов відносно спокійно, як і мають проходити вихідні.

Закарпатський письменник розповів про графа Другета і його життя в Ужгороді.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

На Рахівщині скандал із вбивством тварин.  За словами правоохоронців у у незаконному полюванні, зокрема у вбивстві ведмедя та оленя підозрюють  працівників Карпатського біосферного заповідника.

Генеральна прокуратура України повернула міжнародній видобувній компанії Avellana Gold раніше вилучені спецдозволи на розробку Мужиївського родовища поліметалічних руд у Закарпатській області, а також конфіденційну геологічну інформацію про родовища, повідомила прес-служба компанії.

Закарпаття ж протягом тривалого періоду замикало таблицю рейтингу зарплат. Наразі область на 8 місці в державі за розміром заробітних плат.

Цими днями в Ужгороді пройшло відпрацювання з виявлення бездоглядних дітей. Як повідомили газеті «Наш Ужгород» працівники служби у справах дітей, у центральній частині міста та на території залізничного й автобусного вокзалів під час рейду було виявлено 7 дітей віком 7-12 років, які займалися жебракуванням, бродяжництвом та вчиняли антисоціальні дії.

Ужгородка Юлія Гомбош перемогла на чемпіонаті України з фітнесу та бодібілдингу. Спочатку вона стала кращою як у своїй категорії (за зростом до 163 см), так і отримала звання абсолютної  чемпіонки України у категорії «бодіфітнес».

У цьому році у столиці Закарпаття вкрали більше 100 покришок. Тільки протягом останніх двох тижнів було скоєно більше 40 подібних крадіжок. Впродовж трьох останніх діб поцупили 15 кришок люків. Найбільше злодії облюбували вулиці Швабську, Достоєвського, Жемайте, Легоцького, Станційну, Лермонтова, Грушевського та по проспект Свободи.

zakarpatpost.net