Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 9 листопада

День на Закарпатті пройшов емоційно, із дебатами та пристрастями.

Депутати Ужгородської міської ради підтримали проект рішення про долю землі довкола озера Кірпічка. Власне з питання про колишній парк Перемоги і почалося сьогоднішнє засідання сесії міської ради.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

У Хусті триває безстрокова акція. Встановили намет, вимагають звільнення правоохоронців. Протестувальники встановили намет ще 8 листопада після обіду. Там же вони й ночували, там збираються проводити час і надалі.

В Ужгороді затверджено загальну міську електронну реєстрацію дітей дошкільного віку до дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів, а також Правила електронної реєстрації затвердили сьогодні члени виконкому Ужгородської міської ради. Власне саме положення було схвалено раніше, наразі до нього лише внесено корективи.

День слов’янської писемності і мови нині Ужгород відзначав у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Потушняка. Перед присутніми виступали учасники Мукачівського літературного об’єднання «Рідне слово».

Хтось жирує, хтось бідує: яким є меню депутатів Верховної Ради?В їдальні депутатам та іншим відвідувачам пропонується широкий асортимент страв відразу з двох меню за цілком прийнятними цінами, які дещо знизилися порівняно з попередніми місяцями.

zakarpatpost.net