АНОНС. Ужгородська пара, яка вже майже 70 років разом, досі гуляє набережними, тримаючись за руки

Більше того, подружжя переконане, що саме воно навчило місцеву молодь проходжуватися містом, торкаючись долонями одне одного

Кажуть, що кохання непідвладне рокам. Справді, душа людини не має віку, не старіє, а любов із часом може лише примножуватись, розгоратися, як багаття, все сильніше.

Обкладинка газети «Наш Ужгород»

Підтвердженням цьому є пара ужгородців, яких часто можна побачити на набережних. Гуляють вони, незважаючи на немолодий вік, завжди разом, тримаючись за руки. Серце стискається від радості, коли зустрічаємо високого статного чоловіка зі скронями, розфарбованими сивиною, та завжди люб’язну і усміхнену жінку, яка йде з ним поруч. Видно, що в їхніх очах  палають іскорки взаємної поваги, довіри та ніжності.

Знайомимось.

Валентина Дмитрівна Сьомочкіна та Едуард Іванович Непійпов  разом уже майже 70 років!

Навіть під час шлюбної церемонії молодятам бажають дожити до золотого весілля, а ця пара  відзначила 65 років спільного життя.

«Нам уже за 80, разом зі школи, дружили із восьмого класу», – розповідає Валентина Дмитрівна. – Едик  прийшов у наш клас у сьомому. Каже, що закохався в мене з першого погляду. Але почуття виявляв досить дивно – прив’язував мене косами до парти».

Як потрібно плекати любов із дитинства?  Як ужгородці вступали до Ленінградського вишу? Чому саме вирішили поєднати долі?

Дізнайтеся більше! Читайте продоавження історії у свіжому номері газети «Наш Ужгород». Купуйте свіжий номер у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

zakarpatpost.net