Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 13 листопада

Закарпаття сьогодні  знову накрило снігом. У горах – хуртовини. На перевалах – снігові замети, а в низинах – дощі та град.

Майже на два метри піднявся рівень води у річках Уж та Ріка, а Боржава – взагалі на три  метри.

Нещодавно до Ужгородського пологового будинку поступила зовсім юна ужгородка. На момент пологів дівчині виповнилося всього 13 років і 6 місяців.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

За словами завідувача відділення патології вагітних Василя Піріді, поява на світ дитини ускладнилися акушерською патологією і завершилися кесаревим розтином.

Виживе чи ні? Собака закарпатця боровся за життя п’ять днів після смерті господаря

Закарпатці готували у столиці теракт?Прокуратура допускає, що так. Двох чоловіків, в машині яких знайшли 6 кг вибухівки, до цього вигнали з наметового містечка біля Верховної Ради.

Колишній гравець «Карпат» Михайло Кополовець став чемпіоном Закарпатської області в складі клубу «Минай» та вирішив продовжувати приємну смугу в своєму житті. В урочистій атмосфері Кополовець зважився на рішучий крок. Футболіст став на коліна з букетом троянд, обручкою в руках і зробив пропозицію своїй дівчині Вікторії Шульгинйй.

Назвати дитину, як тварину: які імена зараз популярні серед закарпатців? Головний спеціаліст міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Ольга Рябінічева каже, що слов’янські цьогоріч переважають.

На набережних нещодавно встановлені лавиці приваблюють до себе як туристів, так і молодь, а особливо старше покоління містян, що виходить у сонячні дні прогулятися вздовж Ужа. Проте сісти на деякі лавиці майже не можна. Чи не кожна з них «промаркована» спеціальними білими позначками – слідами  життєдіяльності пернатих.

zakarpatpost.net