Вбивці! Вражаючі фото! Закарпатські лісники полюють на червонокнижних тварин

В Інтернеті користувач Василь Шемота оприлюднив вражаючі фото з полювання лісничого, який тримає в руках  застелених, занесених Червоної книги України як зникаючий вид тварин.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

«Так наохоронявся, що і сам попався…..Не так давно лісничий Устеріцького лісництва ДП “Рахівське ЛДГ” Кабаль Володиир Юрійович по новинах ТСН говорив про “пестуна”,який занесений до Червоної Книги України, а так звана “Прес-служба ДП “Рахівське ЛДГ” з Закарпатським ОУМГ всім розказували,як працівники Устеріцького лісництва браконєрів ловили.

Отож шановні вищезгадані, поясніть будь-ласка, як лісничий Кабаль В.Ю. з своїм сином Кабаль М.В. відстрілюють Рись та Тетерука,які занесені до Червоної Книги України (ЧКУ)???. Чи (ЧКУ) тільки для простого люду??? Також хочу нагадати, що лісничий ДП “Рахівське ЛДГ” Кабаль В.Ю. є головою РТМР “Говерла”,а його син Кабаль М.В.- заступник голови РТМР “Говерла”. Виходить те, що браконєром є, сам лісничий Устеріцького лісництва ДП “Рахівське ЛДГ”. Чи прикриють і надалі ДП “Рахівське ЛДГ”,Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства та поліція, лісничого-браконєра Кабаля В.Ю???» , – пише Шемота.

 zakarpatpost.net

One thought on “Вбивці! Вражаючі фото! Закарпатські лісники полюють на червонокнижних тварин

  • 14.11.2017 at 17:43
    Permalink

    Дивлюсь я на цих виродків, що тримають за загривок вбиту ними красуню-рись, тварину, яких залишилось так мало, що держава декларує їх охорону! Але ставить охороняти ВИРОДКІВ недолугих. Я б їх на місці розстріляла б. Жадібність і безпринципність отаких “хохлів” мене просто приголомшує. Чи ви, падлюки, голодуєте? Чи мерзнете? Чого вам не вистачає? Адреналіну? Самі знаєте чи вам нагадати, де зараз в Україні “найадреналініше”?! Все вам бумерангом повернеться, згадаєте мої слова.

Comments are closed.