Як на Закарпатті знаходять і відкривають нових і цікавих людей

Над рейтингом «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100»  працюють експерти, серед яких політологи, соціологи та журналісти. І так склалося, що років 3 тому на вустах всіх було близько десятка прізвищ людей, яких можна було назвати впливовими, зараз же їхня кількість суттєво зросла.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Про це, зокрема, у інтерв’ю телеканалу  «Тиса» заявила одна з редакторів рейтингу Тетяна Вашаргелі.

«У цьому випуску є люди, писати про яких я вважала для себе за честь,- наголосила вона. – При цьому ті люди настільки скромні, що потім не тільки дякували, але й казали, що навіть їм соромно за те, що вони потрапили до ТОПу, бо гадали, що є більш достойні за них. Хоча за всі роки були й такі, кому самому хотілося потрапити до видання».

Голова редакційної ради газети «НЕДІЛЯ», редактор та один з авторів проекту «Впливові люди Закарпаття. Топ-100» Михайло НОСА додав, що часом його особисті думки розходяться з думками експертів.

«Навіть у свіжому цьогорічному ТОПі є кілька прізвищ, які б мені не хотілося там бачити, – зізнався він. – Але робота вимагає передусім об’єктивності. А впливовість не завжди буває зі знаком «плюс».

«Білих і особливо пухнастих у цьому житті просто не існує», – доповнила його Тетяна Вашаргелі. – Сподіваюся, що для  багатьох нам все ж вдалося відкрити нові і цікаві імена».

Більше дивіться в сюжеті телеканалу «Тиса».

Журнал Впливові люди Закарпаття. ТОП-100  купуйте в кіосках області.

zakarpatpost.net