Якою буде погода на Закарпатті та в Ужгороді на початку тижня

На всій території країни перший день робочого тижня видасться холодним, місцями синоптики прогнозують дощі та мокрий сніг, повідомляє Укргідрометцентр.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Найпрохолодніше буде на Західній Україні, де температури повітря не підніметься вище 4 градусів вдень, а вночі і зовсім буде від нуля до двох градусів морозу. У Закарпатській, Тернопільській, Львівській, Рівненській та Волинській областях очікується мокрий сніг.

У Центрі і на Півночі країни синоптики прогнозують погоду без опадів, за винятком Полтавської та Кіровоградської області – там очікується дощ. Температура 3-5 градусів вдень, вночі – 2-4 тепла, а місцями і до 2 морозу
, пише Сьогодні.

“Найтепліше” в південних про східних областях, де денна температура буде в середньому 5-7 тепла, місцями до 8 градусів. Вночі очікується 3-5 вище нуля. На цих територіях синоптики прогнозують дощі.

У Києві буде до 5 тепла, ніч – від одного градуса морозу до одного тепла. На більшій території Закарпаття синоптики прогнозують морози і холоднечу. Засніжити може навіть в Ужгороді.

.jpg_156

Згадуємо перший сніг: “замерзлі” фото з Facebook. Як кияни відреагували на першу звісточку від прийдешньої зими – 13 листопада в Києві йшов перший сніг.

zakarpatpost.net