Вибори скоро. Хто прийшов визволяти Закарпатську ОДА

На площі Народній перед ОДА ще з 16 листопада встановлено намет.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Акція є мирною, санкціонованою і триватиме до 31 грудня.
За словами протестувальників, вони є активістами, волонтерами та учасниками бойових дій у зоні АТО. Більшість із них приїхали із Тячівського району.

Кажуть, що представляють рух «Визволення Закарпаття» і хочуть донести землякам інформацію про про події, які відбуваються у Києві на вулиці Грушевського поряд з Верховною Радою України.

Від влади вимагають скасування депутатської недоторканості, прийняття законів про імпічмент Президента, антикорупційний суд та інших.

Фактично їхні вимоги справді на часі і є актуальними. Однак чомусь складається враження, що перед виборами поволі починають активуватися політичні партії. Самі пікетувальнники переконують, що представляють інтереси не політиків, а простих людей, але чомусь при розмові просять заповнити анкети. Тож не гарантія, що згодом не балотуватимуться до Верховної та місцевих рад і проводячи подібні акції чи не збирають собі прихильників.

А тим часом у наметі  «визволителів» горить вогонь і всередині завжди можна погрітися. Також там є спальні місця і харчі. Порядок учасники акції не порушують і охоче розмовляють із усіма, хто підходить до намету.

zakarpatpost.net