Хто наносить авіаудари? Ужгородські лавиці бомбардують з повітря

Ужгородські лавиці часто перебувають під увагою громадськості. Їх то ламають, то кидають у річку, то переносять із місця на місце. Утім відколи на набережних їх замінили, містяни справді радіють і майже перестали пошкоджувати.

Та лавиці тепер атакують з повітря. Щоправда, не люди, а пернаті. Історія, про яку нещодавно писав zakarpatpost.net отримала продовження.

На площі Пушкіна оселилися ворони. Нерідко вони здіймають галас навіть у темряві.  Птахи збираються у компанії, з’ясовують між собою  стосунки і залишають сліди на лавицях.

Чому вони облюбували собі  це місце? Напевно через те, що тут вірогідно трохи тепліше і на липах  завжди  більше листя. Хоча… можливо, їм подобається пам’ятник Пушкіну. Пернаті ж є великими поціновувачами мистецтва. Скажімо, голуби біля філармонії частенько відпочивають на голові скульптурного Фенцика.

Та ворони хоч і юрбляться біля постаменту поетові, але на нього не сідають. Їм усе ж більше до вподоби атакувати лавиці.

Як би там не було, а бомбардування  птахи здійснюють несвідомо.

Але, на жаль, комунальні служби оновлені лавиці ніколи не миють, а сісти на них через велику кількість пташиних мін не можна.

zakarpatpost.net