І в 70 можна виглядати на 30. Помолоділа Ротару шокувала красою

Фотографією останнього випуску в офіційному акаунті в Instagram поділилася зірка.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Крім самого знімка, обкладинку прикрашає напис: “Сімейні цінності. Три покоління родини Ротару в одній зйомці”. Всі три моделі одягнені в наряди від Dolce & Gabbana і виглядають просто чудово.

Шанувальники Софії Ротару прийшли в захват від фотографії співачки. Її засипали компліментами. “Нереальна краса !! ❤️ (Тут і далі орфографія і пунктуація автора збережені. – Прим. Ред.)”, “Так виглядати в свої роки, і от скажіть, що чи не відьма?)”, “Як можна бути такою красунею Любов до місяця !!! “,Не те що б дівчинка але цим рокам супер! Пугачова відстала. Ось що значить порядність.

Здоров’я вам і довголіття! Бережи Вас Господь! “,” карколомна, Софіє! Браво! “, – захоплюються передплатники знаменитої співачки, – пише dni.

Відзначимо, що в акаунті журналу Elle коментарі не настільки однозначні. Там Софії Михайлівні знову дорікають в зраді України. “Точно не куплю журнал. Підлість і цинізм не мають нічого спільного з цінностями. ⛔️”, “Сімейні цінності: співати там де платять гроші! 🙂 Сміхота, Так вона як то недавно з рук голови російської думи приз отримала в Москві ! 🙂 так би мовити: і нашим і вашим;) “, – обурюються коментатори.